Veel gestelde vragen

Hoewel we ons uiterste best doen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om de lekkerste chocola zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen, kan het altijd zijn dat je toch nog ergens vragen over hebt.

Onder “Veel gestelde vragen” hebben we alle vragen verzameld welke vaak aan ons gesteld worden. De antwoorden hebben we er voor het gemak ook bij gezet ;). Staat jouw vraag er toch niet tussen? Stuur ons dan een berichtje.


Niemand houdt van lang wachten en vooral niet op iets lekkers als chocola. Dat begrijpen we maar al te goed en daarom doen de chocola bezorgers er altijd alles aan om de chocola zo snel mogelijk bij de mensen thuis te krijgen. Liever gisteren nog dan vandaag :). In de regel geldt wanneer je iets voor 14:00 uur hebt besteld, het de volgende dag in huis is. We zijn hierbij wel afhankelijk van meerdere (externe) factoren. Meer hierover is te lezen in de algemene voorwaarden.
Ons streven is om zoveel mogelijk leuke chocolade producten door de brievenbus te kunnen laten bezorgen. Handig, want dan hoef je niet thuis te zijn. Maar een brievenbus geeft ook gelijk beperkingen. We willen jou een zo groot mogelijk aanbod van chocola kunnen presenteren, vandaar dat niet alles op ChocolaBezorgers.nl door de brievenbus past. Past het wel? Dan vermelden we dit altijd met het label "Past door de brievenbus". Let wel op; hoe groter je bestelling wordt hoe kleiner de kans dat het door de brievenbus past. Er zal altijd een grens zijn waardoor we een bestelling moeten verpakken in een pakketje, brievenbuspost gaat dan logischerwijs niet meer op.
Dat kan zeker! Omdat we net gestart zijn hebben we de zakelijke versie van ChocolaBezorgers.nl nog niet helemaal af. Dit houdt niet in dat we de zakelijke markt niet kunnen en willen bedienen. Heb je interesse in grotere aantallen of wil je gewoon even sparren over leuke ideeën? Dan kun je ons het best even een berichtje sturen via de klantenservice pagina. We zullen vervolgens spoedig contact met je opnemen. En weet...de mogelijkheden met chocola zijn bijna eindeloos! 😉